Trendi on kääntymässä selkeästi tummempaan suuntaan niin puulattioissa kuin sisustuksen sävyissä yleisemminkin. Puu ylipäätään on nostanut viime aikoina suosiotaan niin rakennus- kuin sisustusmateriaalina ja valkomustasta maailmasta ollaan siirtymässä luonnonmukaisempiin sävyihin ja materiaaleihin kaikessa sisustuksessa.

Vastataksemme asiakkaidemme toiveisiin pyysimme Stöckl Parketilta uutta tummempaa ruskean sävyä. Näin kovetetun B:hard-puulattian sävyperheeseen syntyi uutena tulokkaana tunnelmallinen Topaz. Se täydentää B:hardin tummien sävyjen sarjan tuomalla neutraalin ruskean sävyn harmahtavan Granatin ja punertavan Broncen rinnalle. 

Kuvassa: Tammi Charakter used Granat – Tammi Style Topaz – Tammi Charakter Bronce

Topaz-sävyä valmistetaan oksattomassa Style-lajitelmassa ja ilmeikkäämmässä oksallisessa Charakter-lajitelmassa. Tällä hetkellä Topaz on saatavilla ainoastaan lakattuna kulutusta kestävällä Forte-lakalla. 

Itse henkilökohtaisesti tervehdin ilolla moni-ilmeisempien sävyjen ja voimakkaampien värien tulemista pitkän valkoisen kauden jälkeen. Tunnelmallisiin tiloihin uusi sävymme Topaz istuu täydellisesti.