Esittelypäivänä Kuopion Uuni ja Kaakeli Oy:ssä Kolmisopessa vieraili tasaiseen tahtiin puulattioista kiinnostuneita sisustussuunnittelijoita ja rakennusalan ammattilaisia. Exportpro Finlandin toimitusjohtaja Matti Kekäläinen esitteli kotimaisen Timberwisen parketteja ja itävaltalaisia B:hard-puulattioita yli 20 vuoden asiantuntemuksella.

Joensuussa glögi oli tarpeen, kun räntää tuli vaakana suunnatessamme kohti Värisilmäliikettä. Aamun hiljaisten tuntien jälkeen sisukkaat joensuulaiset puskivat räntäsateen läpi tutustumaan puulattioihin ja lämmittelemään glögimukin ääressä.

Timberwisen parketit ovat jo monille tuttuja. Laadukasta lankkuparkettia on valmistettu Loimaalla jo vuodesta 1999. Itävaltalainen B:hard sen sijaan on uusi tulokas puulattiamarkkinoilla. Se on aivan uudentyyppinen kestävä ja edullinen puulattia.

Seuraavaksi glögi höyryää Värisilmä Lappeenrannassa ti 20.11.2018 klo 10-17, Kymen Parketilla Kouvolassa ke 21.11. klo 9-17 ja Värisilmä Mikkelissä to 22.11. klo 9-17. Tervetuloa!