Trendi on kääntymässä selkeästi tummempaan suuntaan niin puulattioissa kuin sisustuksen sävyissä yleisemminkin. Puu ylipäätään on nostanut viime aikoina suosiotaan niin rakennus- kuin sisustusmateriaalina ja valkomustasta maailmasta ollaan siirtymässä luonnonmukaisempiin sävyihin ja materiaaleihin kaikessa sisustuksessa.

Vastataksemme asiakkaidemme toiveisiin pyysimme Stöckl Parketilta uutta tummempaa ruskean sävyä. Näin kovetetun B:hard-puulattian sävyperheeseen syntyi uutena tulokkaana tunnelmallinen Topaz. Se täydentää B:hardin tummien sävyjen sarjan tuomalla neutraalin ruskean sävyn harmahtavan Granatin ja punertavan Broncen rinnalle. 

Kuvassa: Tammi Charakter used Granat – Tammi Style Topaz – Tammi Charakter Bronce

Topaz-sävyä valmistetaan oksattomassa Style-lajitelmassa ja ilmeikkäämmässä oksallisessa Charakter-lajitelmassa. Tällä hetkellä Topaz on saatavilla ainoastaan lakattuna kulutusta kestävällä Forte-lakalla. 

Itse henkilökohtaisesti tervehdin ilolla moni-ilmeisempien sävyjen ja voimakkaampien värien tulemista pitkän valkoisen kauden jälkeen. Tunnelmallisiin tiloihin uusi sävymme Topaz istuu täydellisesti.

Jokainen tila on uniikki, kuten jokainen lattia. Oikean sävyn valinta voi siis olla hankala tehtävä. Siihen avuksi tarjoamme B:hard mallipalat maksutta. Mallipaloista löydät mm. Topaz-sävyn.

Tunnelmallista lattianvalintaa toivottaen,

– Tiina Kekäläinen