You are on desktop device so, use desktop navigation.

AJANKOHTAISTA

Askelääniä erinomaisesti eristävä, ympäristöystävällinen ja työtä sekä aikaa säästävä Granab-lattiajärjestelmä

Granab on johtava eurooppalainen akustisten lattiaratkaisujen valmistaja. Granab-järjestelmät ovat vakiinnuttaneet asemansa lähes kaikkien rakennusliikkeiden vakioratkaisuina asuin-, toimisto-, koulu- ja hotellirakennuskohteissa Ruotsissa ja Norjassa. Uutuutena nyt myös urheilutilojen lattiaratkaisut.

Granab-lattiajärjestelmä on kevyt, vahva, vakaa ja hiljainen. Se on helppo asentaa ja erilaiset vaimennuselementit antavat mahdollisuuden monipuolisiin askel- ja ilmaääneneristysratkaisuihin. Järjestelmän kantavana runkona käytettävät sinkityt teräsjuoksut ja epäorgaanisista materiaaleista valmistetut muut osat säilyttävät muotonsa eikä niihin vaikuta ilman kosteuden tai lämpötilan muutokset samoin kuin esimerkiksi puisiin rakenteisiin.

Testattuja ja tyyppihyväksyttyjä Granab-lattiajärjestelmiä on asennettu jo yli 4,5 milj. neliötä koteihin, toimistoihin, kouluihin, kauppoihin, hotelleihin ja julkisiin rakennuksiin. Laaja kokemuksemme ja kattavat tekniset resurssimme tekevät teknisesti vaativienkin lattioiden suunnittelusta helppoa. Yksinkertaiset asennusohjeet ja laaja tietopankkimme on akustiikkasuunnittelijoiden ja rakentajien käytettävissä erinomaisen lopputuloksen takaamiseksi. 

Granab-lattiajärjestelmä vaimentaa erittäin tehokkaasti sekä askel- että ilmaääniä. Lisäksi lattiat ovat hiljaisia eivätkä narise. Hyvin toimiva äänieristys ympäröivistä tiloista on tärkeää hyvän asumis- ja työympäristön kannalta. Granab-järjestelmä on kehitetty yhteistyössä rakennusteollisuuden tutkijoiden ja äänikonsulttien kanssa. Granab toimii rakennusrungon lisä-äänieristeenä sekä uudisrakennuksissa että peruskorjauskohteissa.

Granab-lattiajärjestelmät ovat ympäristöystävällisiä ja kokonaan kierrätettävissä tai uudelleen asennettavissa. Granab-lattialla on 50% pienempi hiilijalanjälki kuin betonilattialla. 

Granab-järjestelmä on kestävä, koska se koostuu kokonaisuudessaan epäorgaanisista materiaaleista, joihin lämpötila- tai kosteusmuutokset eivät vaikuta. Se toimitetaan huonekohtaisesti valmiiksi määrämittaan katkottuna ja näin ollen hukkaa ei synny. Granab-järjestelmän iskunvaimennusominaisuuden ansiosta lattioista saadaan miellyttäviä, joustavia ja narinattomia.

Grananb-lattiajärjestelmiä on helppo ja kevyt (5 kg/m2) käsitellä sekä asentaa. Granab ei tarvitse hitaasti kuivuvia märkävaluja tai tasoitteita, vaan se voidaan asentaa muunneltavan rakennekorkeuden ansiosta eri korkuisille alustoille. Valmis Granab-lattia on aina kuiva ja suora lattiapinnoituksen asennukselle. Aluslattian ja pintalattian väliin jäävään tilaan on helppo asentaa kaikki tarvittavat ilmastointi-, viemäröinti- ja sähkövedot ennen pintalevyjen asennusta.

Viimeisimmät artikkelit

Kylmän mökin lattia puusta – kyllä onnistuu! 

Voiko kovetetun B:hard-puulattian asentaa mökille, jossa lämpötilat vaihtelevat? ...

B:hardin asennus on helppoa – lue vinkkimme!

Kovetetun B:hard-puulattian asentaminen onnistuu käsistään kätevältä ihmiseltä varsin ...

Kruunaa asunnon flippaus tyylikkäällä B:hard-puulattialla

Asunnon flippaus on tasapainoilua monen tekijän suhteen. Flippaaminen ...

Öljytty B:hard – puulattia ilman synteettisiä ainesosia

Haluatko kotisi lattiaan 100-prosenttisen luonnontuotteen? Kovetettu B:hard-puulattia on ...

Keittiön lattia puusta – B:hardilla onnistuu!

Keittiön lattian pitää olla kaunis, kestävä ja miellyttävä kokkaajan jaloille. Kovetettu B:hard-puulattia täyttää vaatimukset.