You are on desktop device so, use desktop navigation.

Asiakaskokemukset

ASIAKAS:

Tommi Heikkilä & Co.

TUOTE:

B:hard Tammi Crack Granat, harjattu ja öljytty (283mm)

”Päädyimme INNOfloorin B:hard-puulattiaan sen visuaalisen ilmeen ja laadun osalta. Visuaalisuuteen kiinnitimme paljoa huomiota, koska halusimme lattian olevan harmoniassa ympäröivän luonnon kanssa. Lattia oli hyvin selkeä ja tasalaatuinen asentaa, pontit menivät helposti paikalleen. Visuaalinen ilme vastasi täysin odotuksia, ja nyt seuraavat vuodet sitten osoittavat käyttölaadun, kovetetun puupinnan kestävyyden erityisesti perheen koirakavereiden Ilpon ja Maunon alla. Kiitos INNOfloorille hyvästä asiakaspalvelusta!”

ASIAKAS:

Sini & Tuomas Ahlfors

TUOTE:

B:hard Modern (kalanruoto) Tammi Style, harjattu ja Forte-lakattu

”B:hardin kalanruotolattia on ollut täydellinen valinta kotiimme. Se on lämmin, kaunis ja kestävä ja mahdollisti unelmiemme kalanruotolattian friisilankuin.”

ASIAKAS:

Ari, Anniina & Arvi, Tampere

TUOTE:

B:hard Tammi Style Diamant, harjattu ja Forte-lakattu

”Hankimme kovetetun B:hard-puulattian valtaosaan meidän uuden talon tiloista kestämään arjen kulutusta. Sen kestävyys ja jalkatuntuma on erinomainen ja meillä se on osin käytössä myös tiloissa, joissa liikutaan ulkojalkineillakin. Harjattu ja Forte -lakattu lattia on tyylikäs ja helppohoitoinen.”

ASIAKAS:

Sanna Enestam

TUOTE:

B:hard Modern Tammi Style Diamant, harjattu ja Forte-lakattu

”Asensimme kovetetun B:hard-puulattian, johon olemme todella tyytyväisiä! Näyttävä, laadukas ja todella hyvän tuntuinen jalan alla. Saimme loistavaa asiakaspalvelua! Kysymyksiimme vastattiin aina ja nopeasti. En voi muuta kun suositella!”

ASIAKAS:

Matti Paananen, Villa Griini

TUOTE:

B:hard Tammi Crack lev. 283mm, harjattu ja öljytty

”Vuokrahuvilamme halusi näyttävän, erottuvan ja kestävän lattian, joten luonnollinen valinta oli Innofloorin B:hard-lankkulattia. Leveä lankku ja tammen mustat oksat tuovat ylellistä tunnetta. Voimme suositella lämpimästi.

ASIAKAS:

Piritta Roito hotellipäällikkö, Original Sokos Hotel Ilves

TUOTE:

B:hard Modern Tammi Style Saphir, harjattu ja Forte-lakattu

”Huoneisiimme asennetut B:hard-puulattiat ovat todella kauniit ja helppohoitoiset. Käytönkestävyys vaikuttaa olevan erinomainen. Olemme saaneet myös asiakkailtamme positiivista palautetta tyylikkäästä kalanruotolattiasta!”

ASIAKAS:

Hilkka Tapola

TUOTE:

B:hard Tammi Style, harjattu ja öljytty

”Minulle asennettiin kesällä 2020 B:hard kovapuulattia Tammi Style, öljytty. Lattian suunnittelu ja hankinta olivat sujuvaa, neuvovaa ja ystävällistä. Käytössä lattia on miellyttävä, helppohoitoinen ja lämmin jalan alla.”

ASIAKAS:

Roope Heikkilä

TUOTE:

B:hard Tammi Style Saphir, harjattu ja öljytty

”B:hard-lattia on ollut loistava valinta lattiaksi kodin saneerauksen yhteydessä. Leveät lankut ja vaalea sävytys isossa pitkässä tilassa ovat olleet merkittävimpiä kodin tunnelman kannalta. Lattia on tuntunut jalan alla lämpimältä ja hyvältä, sekä osoittautunut erittäin helppohoitoiseksi! Lattian asennus oli myös erittäin positiivinen yllätys, sillä se oli helpoin lattia, mitä on tullut asennettua, ja pontit liukuivat ongelmitta tiiviisti paikoilleen!”

ASIAKAS:

Alisa 7 v.

TUOTE:

B:hard Tammi Charakter Diamant harjattu ja öljytty

”Meidän uusi lattia tuntuu ihanan sileältä ja pehmeältä.”

ASIAKAS:

Sanni Sirén ja Jesperi Raatikainen

TUOTE:

B:hard Tammi Charakter Calcit, harjattu ja valkomattalakattu

”Olemme olleet todella tyytyväisiä lattian aitoon puuntuntuun sekä tekstuuriin. Myös värisävy on miellyttänyt niin vieraita kuin itseämmekin, ja lattia saakin kävijöiltä paljon kehuja osakseen! Valitsimme lakatun pinnan sen huoltovapauden vuoksi, joka oli erinomainen päätös.”