INNOfloor on perheyritys, jonka Matti ja Tiina Kekäläinen perustivat rakkaudesta puuhun ja laadukkaisiin sisustusmateriaaleihin. Yrityksen sielu on syntynyt arvostuksesta puun monimuotoisuutta kohtaan. INNOfloorin vahvuus piilee vankassa asiantuntemuksessa ja omistautuneisuudessa.

Matin asiantuntijuus ja kattavat verkostot yhdessä Tiinan vahvan estetiikan tajun sekä tarkan yksityiskohtien huomioimisen kanssa tuovat toimivia, laadukkaita ja kauniita tuotteita asiakkaiden iloksi. Tiinalla ja Matilla on aito halu auttaa asiakkaita löytämään juuri heille sopivat, toimivat ja kestävät lattiaratkaisut joustavasti ja luotettavasti.

Pitkän linjan asiantuntijuus

 

INNOfloorin ainutlaatuinen asiantuntemus puulattia- ja puuraaka-ainetuotannosta perustuu Matin yli kahdenkymmenen vuoden kokemukseen kansainvälisellä parketti- ja puulattia-alalla. Hän tuntee erilaiset puulattiat etuineen ja haasteineen läpikotaisin. Matin asiantuntemusta on vuosien aikana hyödynnetty niin kotimaassa kuin kansainvälisesti puulattiatuotannon kehittämisessä. Pitkän uran aikana hänelle on kehittynyt myös kattava yhteistyöverkosto kotimaisista ja kansainvälisistä lattia-alan toimijoista sekä hyvät yhteydet puulattioiden ja raaka-aineiden tuottajiin ympäri maailmaa.

Toimiva tiimi

 

Matti ja Tiina täydentävät sopivasti toisiaan. Kun pariskunnan vahvuudet yhdistyvät, saadaan loistavat lähtökohdat uutuuksien ja tulevaisuuden innovaatioiden löytämiseen. Asioista voidaan välillä olla hyvinkin eri mieltä mutta neljänkymmenen vuoden neuvottelukokemuksella yhteinen sävel löytyy aina. INNOfloor antaa molemmille mahdollisuuden hyödyntää vahvuuksiaan, joten omat työnkuvat ovat muotoutuneet luontevasti niiden mukaan. Pitkäaikaiset, luotettavat ja tiiviit suhteet puulattioiden valmistajiin antavat lisäksi mahdollisuuden olla mukana tuotekehityksessä ja tulevaisuuden tuotteiden ideoinnissa.

Perheyritys

 

Me INNOfloorilla hyödynnämme aktiivisesti kaikkien perheenjäsentemme erityisosaamista ja innovatiivisuutta. Innostamme ja kannustamme toisiamme mutta myös kyseenalaistamme ideoita ja käymme kiivaitakin keskusteluja. Eri sukupolvien kohtaaminen antaa virtaa ja raikkautta INNOfloorin toimintaan, huumoria unohtamatta. Parhaat oivallukset syntyvät laavulla nuotion räiskeessä ja suurimmat päätökset tehdään savusaunan vahvoissa löylyissä. Välillä viilennetään liian villeinä laukkaavia ideoita kirkasvetisessä Juojärvessä.

Rakkaudesta puuhun

 

Puu on Tiinalle ja Matille muutakin kuin lämmin ja laadukas lattiamateriaali. Se kuuluu oleellisena osana jokapäiväiseen elämään. Puu tuo koko perheelle iloa monella eri tavalla. Se on lämmön lähde ja tunnelman tuoja ympäri vuoden. Metsä toimii vaihtuvine vuodenaikoineen kaikkia aisteja ruokkivana ja rauhoittavana voiman antajana. Puu on myös inspiroiva ja moneen taipuva rakennus- ja nikkarointimateriaali. Perheelle rakkaassa Huikkaniemessä on toteutettu hyvinvointia lisäävää kokonaisvaltaista puurakentamista. Siellä neljä sukupolvea viihtyy ja voi hyvin.

INNOfloor on myös osakkaana rakennusliike TILA Group Oy:ssä, joka koostuu rakentamisen alan huippuosaajista. TILA Groupin ydinosaamisaluetta on puutalorakentaminen. Tässä kokonaisuudessa INNOfloor vastaa lattiajärjestelmistä ja lattiapinnoitteista.

010 5819 330

info@innofloor.fi

 

Kolmisopentie 16

70780 KUOPIO

FINLAND

Etsi jälleenmyyjä

Tietosuojaseloste