You are on desktop device so, use desktop navigation.

Puulattiat ammattitaidolla INNOfloorilta

Puulattiat ovat INNOfloorin asiantuntemuksen ydintä. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita puulattioita.

Puu on lattiamateriaalina turvallinen, ekologinen ja hyvin kaunis. Tämän vuoksi erikoistumme tarjoamaan laadukkaita ratkaisuja kotien lattioista julkisiin tiloihin, ja kaikkeen niiden väliltä.

Aito puulattia luo kodikkaan tunnelman ja tuntuu jalan alla pehmeän lämpimältä. Jokainen lattia on aina yksilöllinen, sillä ei ole olemassa kahta täysin samanlaista puuta. Tutustu siis alta puulattiavalikoimaamme – ja ihastu!

Kovetetut puulattiat

Kovetetussa B:hard-puulattiassa yhdistyvät aidon puun kauneus ja miellyttävyys sekä innovatiivisen woodpowder-menetelmän tuoma kestävyys. Puu tuntuu jalan alla pehmeältä ja luonnolliselta. Valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja.

B:hard-lankkulattian asennus onnistuu uivana tai alustaan liimaten. Tutustu B:hard-lankkulattiaan.

B:hardin kalanruoto on markkinoiden ensimmäinen aidosti uivana asennettava puinen kalanruotolattia. Tutustu B:hard-kalanruotolattiaan.

Jämäkän rakenteensa ja erittäin vähäisen kosteuselävyytensä ansiosta B:hard-puulattia ei uivanakaan nitise eikä natise. B:hardissa käytetään kestävästi hoidettua, sertifioitua tammea, joka tulee eurooppalaisista metsistä.

Haluamme varmistaa, että löydät juuri omiin tarpeisiisi sopivan materiaalin. Siksi B:hard-lattioista nyt saatavilla maksuttomat mallipalat.

Massiivipuulattiat

Massiivipuulattia on erityisen kestävä ja pitkäikäinen valinta. Paksu, aito puu kestää useiden sukupolvien ajan, sillä massiivipuuta voi hioa useita kertoja.

Hørningin massiiviparketeissa on laaja valikoima, josta jokainen löytää suosikkinsa. Korkean laadun lisäksi Hørningin massiivipuulattiat tarjoavat mahdollisuuden toteuttaa erittäin yksilölliset ja räätälöidyt lattiaratkaisut.

Tanskalaisen valmistajan kokemus ulottuu sadan vuoden taakse, ja heidän laadukkaita lattioitaan on tuhansissa yksityiskodeissa ympäri maailman. Hørningin massiivipuulattioita löytyy myös muun muassa lukuisilta lentokentiltä, eri maiden hallinto- ja julkisista rakennuksista sekä Globen Areenalta Tukholmasta.

INNOfloor edustaa Hørningin tuotteita Suomessa. Tutustu Hørningin massiivipuulattiaan täällä!

Kaksikerrosparketit

Laadukas kaksikerrosparketti on tyylikäs vaihtoehto puulattiaksi. Meiltä löydät laajan valikoiman itävaltalaisen Stöckl Parketin laadukkaita Epico- ja Actus-parketteja.

Kaksikerrosparkettien valikoimasta voit valita toiveidesi mukaisesti niin suoran parketin kuin kalanruoto- tai chevronparketin.

Kaksikerrosparketti asennetaan aina alustaan liimattuna. Oikein hoidettuna laadukas parketti on kestävä. Se luo kotiisi tyylikkään ja lämpimän vaikutelman sekä lisää asunnon arvoa.

Tutustu Epico- lankkuparketteihin täällä.
Epico-kalanruotoparketit löydät täältä.


Tutustu Actus-kaksikerrosparketteihin täällä