You are on desktop device so, use desktop navigation.

AJANKOHTAISTA

B:hardilla säästät puolet perinteiseen parkettiin verrattuna

Parkettiin verrattuna kovetetulla B:hard-puulattialla on useita etuja. Yksi B:hardin suosituimmista ominaisuuksista on sen hinta.

Kovetetun B:hard-puulattian hinta on vain noin puolet vastaavan levyisen parketin hinnasta.

Harjattu ja öljytty 283 mm leveä Tammi Style Saphir näyttää upealta ja luo huoneeseen valoisan tunnelman.

Tammitukki tarkasti käyttöön

B:hardin edullisen hinnan taustalla on monta syytä. Tärkeimpiä niistä on se, että yhdestä tammitukista saadaan tehtyä huomattavasti suurempi ala kovetettua B:hard-puulattiaa kuin parkettia.

Parketin valmistuksessa merkittävä osa tammesta päätyy sahanpuruksi. B:hardin valmistuksessa käytettävä leikkuri ei tee ollenkaan sahanpurua, ja puuta kovettavaa Woodpowder-menetelmää käytettäessä kulutuspinnan tammiviilu voidaan tehdä ohuemmaksi kuin parketissa.

Näin yhdestä tukista saadaan 6–7 kertaa enemmän lattiamateriaalia kuin tavallisen parketin tuotannossa. Asiakkaan rahan lisäksi säästyy myös arvokasta puumateriaalia.

Parketti 90 neliölle 12 600 € – B:hard 90 neliölle 6 750 €
= 5 850 € säästöä!

Valinta visuaalisin perustein

Kovetettua B:hard-puulattiaa raaskiikin ostaa juuri sen näköisenä, mikä omaa silmää miellyttää eniten. Oksattoman parketin hinta on selvästi korkeampi kuin vastaavan oksallisen parketin. Tavanomaisessa parketissa oksattomasta materiaalista voi joutua maksamaan jopa kaksinkertaisen hinnan oksaiseen verrattuna.

B:hard-lankkulattian neliöhinta vaihtelee 65 ja 75 euron välillä, olipa kyseessä mikä lajitelma tahansa. Lajitelmalla tarkoitetaan eri oksaisuutta ja tammen luontaisten värivaihteluiden määrää tuotteessa. Kalanruotokuviona neliöhinta on noin 10 euroa kalliimpi. Näin valinnan voi aidosti tehdä sen mukaan, millainen pinta miellyttää omaa silmää.

Myös eri lajitelmien pienen hintaeron syynä on se, että yhdestä tukista saadaan tehtyä huomattavasti suurempi määrä lattiapintaa.

Selvää säästöä parkettiin verrattuna

Kun 223 milliä leveää kovetettua B:hard-puulattiaa ja saman levyistä parkettia vertaa, huomaa hintaeron merkityksen rakentajan budjetille.

Omakotitalossa on keskimäärin 90 neliötä sellaista lattiapintaa, johon puulattia sopii. Oksaton parketti voi maksaa 140 euroa neliöltä, oksaton B:hard Tammi Style maksaa neliöltä 75 euroa. Jos tarvittava ala on 90 neliötä, parketin hinta on 12 600 euroa ja B:hardin hinta 6 750 euroa. Säästöä kertyy siis 5 850 euroa!

Miellyttävältä tuntuva puu on B:hardissa käsitelty myös erittäin hyvin elämää kestäväksi.

Pitkä elinkaari lisää edullisuutta

Matala hinta ei tarkoita huonompaa laatua. Kestävyydeltään B:hard on parkettia pidempiaikainen valinta. Innovatiivisen Woodpowder-menetelmän ansiosta puumateriaali on kovetettu kolme kertaa kovemmaksi kuin puu.

Sen vuoksi valmistaja antaa B:hard-puulattialle kotikäytössä 10 vuoden ja julkisissa tiloissa 5 vuoden takuun. Takuu koskee tuotevirheitä ja materiaalin rakennetta.

Kovetetun B:hard-puulattian käyttöikä lisää sen taloudellisuutta. Arviomme mukaan huolellisesti pidettynä se voi kestää käytössä 30–40 vuotta.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että kysymys on aidosta puulattiasta. Vaikka se on erittäin kestävä, materiaali on aitoa puuta ja siitä täytyy sekä kannattaa pitää hyvää huolta.

Kiinnostuitko kovetetusta B:hard-puulattiasta? Tilaa maksuttomat mallipalat ja löydä oma suosikkisi!

Viimeisimmät artikkelit

B:hard on hotelliin hyvin sopiva lattiamateriaali

Hotellin yleisten tilojen ja hotellihuoneiden lattiamateriaali joutuu käytössä ...

Kylmän mökin lattia puusta – kyllä onnistuu! 

Voiko kovetetun B:hard-puulattian asentaa mökille, jossa lämpötilat vaihtelevat? ...

B:hardin asennus on helppoa – lue vinkkimme!

Kovetetun B:hard-puulattian asentaminen onnistuu käsistään kätevältä ihmiseltä varsin ...

Kruunaa asunnon flippaus tyylikkäällä B:hard-puulattialla

Asunnon flippaus on tasapainoilua monen tekijän suhteen. Flippaaminen ...

Öljytty B:hard – puulattia ilman synteettisiä ainesosia

Haluatko kotisi lattiaan 100-prosenttisen luonnontuotteen? Kovetettu B:hard-puulattia on ...