INNOfloor on tehnyt sopimuksen tanskalaisen Hørning Parketin kanssa tehtaan massiivipuulattioiden yksinmyynnistä ja markkinoinnista Suomessa. Hørning on perinteikäs jo vuodesta 1929 saakka laadukkaita massiivipuulattioita valmistanut yritys, jonka toiminta perustuu puun työstämisen vankkaan ammattitaitoon.

Hørning on profiloitunut erittäin korkealaatuisten ja näyttävien lattioiden valmistajaksi ja tunnetaan erityisesti kyvystä tehdä yksilöllisiä ja räätälöityjä parkettiratkaisuja. Hørningin lattioita on asennettu vaativiin kohteisiin, kuten loistoristeilijöihin, kansainvälisille lentokentille, Kööpenhaminan Oopperataloon, Globen Areenaan Tukholmassa, Oslon Kuninkaalliseen Kirjastoon ja tuhansiin yksityiskoteihin ympäri maailmaa. 

Hørningin esitteet ja edustavat Referenssikirjat arkkitehdeille, sisustussuunnittelijoille ja jälleenmyyjille. Tilaa osoitteesta info@innofloor.fi

Hørningin valikoimista löytyvät kaikenlaiset massiiviparketit, lukuisa määrä eri puulajeja, jalopuiset terassilaudat ulkokäyttöön, listat, portaat, liimat, öljyt ja hoitotuotteet. 

Lisätietoa Hørningin tuotteista: www.innofloor.fi