INNOfloor Oy muutti syksyllä uusiin isompiin tiloihin Kuopiossa. Yhteensä noin sadan neliön toimistotilojen ja Showroomin lattioihin saatiin näyttävästi esille kahdeksan erilaista B:hard-kovapuulattiaa sekä lankkuina että kalanruotokuviolla.

Hørningin massiivipuulattioille rakennettiin oma tyylikäs nurkkauksensa ja puiset WoW-sisustuspaneelit pääsevät myös hyvin esille. Suurempien varastotilojen ansiosta olemme avanneet nettisivuillemme mahdollisuuden tilata B:hardin mallipaloja oman unelmalattian valinnan helpottamiseksi.

Puuviiluista valmistetut INNOart-taulut ovat INNOfloorin omaa tuotantoa. Muutamia tauluja on valmiiksi kehystettyinä toimistomme seinillä mutta suurempi viiluvalikoima löytyy näyttelylaatikostamme asiakkaan omaa valintaa varten.

Uudet tilat sijaitsevat Kuopion jälleenmyyjämme Kuopion Uuni ja Kaakelin naapurissa osoitteessa Kolmisopentie 16. Hedelmällinen yhteistyö on sujunut mukavasti. Jos emme ole itse paikalla, voi tuotteisiimme käydä tutustumassa Uuni ja Kaakelin asiantuntijoiden kanssa.