You are on desktop device so, use desktop navigation.

AJANKOHTAISTA

INNOfloorin uusi Showroom Kuopioon

INNOfloor Oy muutti syksyllä uusiin isompiin tiloihin Kuopiossa. Yhteensä noin sadan neliön toimistotilojen ja Showroomin lattioihin saatiin näyttävästi esille kahdeksan erilaista B:hard-kovapuulattiaa sekä lankkuina että kalanruotokuviolla.

Hørningin massiivipuulattioille rakennettiin oma tyylikäs nurkkauksensa ja puiset WoW-sisustuspaneelit pääsevät myös hyvin esille. Suurempien varastotilojen ansiosta olemme avanneet nettisivuillemme mahdollisuuden tilata B:hardin mallipaloja oman unelmalattian valinnan helpottamiseksi.

Puuviiluista valmistetut INNOart-taulut ovat INNOfloorin omaa tuotantoa. Muutamia tauluja on valmiiksi kehystettyinä toimistomme seinillä mutta suurempi viiluvalikoima löytyy näyttelylaatikostamme asiakkaan omaa valintaa varten.

Uudet tilat sijaitsevat Kuopion jälleenmyyjämme Kuopion Uuni ja Kaakelin naapurissa osoitteessa Kolmisopentie 16. Hedelmällinen yhteistyö on sujunut mukavasti. Jos emme ole itse paikalla, voi tuotteisiimme käydä tutustumassa Uuni ja Kaakelin asiantuntijoiden kanssa.

Viimeisimmät artikkelit

Kylmän mökin lattia puusta – kyllä onnistuu! 

Voiko kovetetun B:hard-puulattian asentaa mökille, jossa lämpötilat vaihtelevat? ...

B:hardin asennus on helppoa – lue vinkkimme!

Kovetetun B:hard-puulattian asentaminen onnistuu käsistään kätevältä ihmiseltä varsin ...

Kruunaa asunnon flippaus tyylikkäällä B:hard-puulattialla

Asunnon flippaus on tasapainoilua monen tekijän suhteen. Flippaaminen ...

Öljytty B:hard – puulattia ilman synteettisiä ainesosia

Haluatko kotisi lattiaan 100-prosenttisen luonnontuotteen? Kovetettu B:hard-puulattia on ...

Keittiön lattia puusta – B:hardilla onnistuu!

Keittiön lattian pitää olla kaunis, kestävä ja miellyttävä kokkaajan jaloille. Kovetettu B:hard-puulattia täyttää vaatimukset.