Lattiajärjestelmät

Granab on johtava eurooppalainen akustisten lattiaratkaisujen valmistaja Ruotsista. Granab-järjestelmät ovat vakiinnuttaneet asemansa lähes kaikkien rakennusliikkeiden vakioratkaisuina asuin-, toimisto-, koulu- ja hotellirakennuskohteissa Ruotsissa ja Norjassa. Uutuutena nyt myös urheilutilojen lattiaratkaisut.

Kevyitä, vahvoja, vakaita ja hiljaisia Granab-lattioita on asennettu nyt jo yli 4,5 miljoonaa neliömetriä. Patentoitu teräksestä valmistettu runko on helppo asentaa, ja erilaiset vaimennuselementit antavat mahdollisuuden erittäin tehokkaisiin ja monipuolisiin askel- ja ilmaääneneristysratkaisuihin.  

Granab tuo kustannussäästöjä ja ylivertaisia ominaisuuksia kaikenlaiseen rakentamiseen. Se on kuiva ja nopea asennusmenetelmä, jonka avulla säästyy aikaa, ja projekti etenee suunnitellun aikataulun mukaisesti. 

Kaikkiin Granab-lattiajärjestelmiin voidaan asentaa tuuletusjärjestelmä, jonka avulla rakenteissa oleva kosteus sekä mahdolliset homeitiöt siirtyvät tuuletuksen mukana suoraan ulos ja uusien homekasvustojen synty estyy.  

Granab-lattiajärjestelmät ovat ympäristöystävällisiä ja kokonaan kierrätettävissä tai uudelleen asennettavissa. Niillä on 50% pienempi hiilijalanjälki kuin betonilattialla.

INNOfloor edustaa Granabin tuotteita Suomessa ja Virossa.

Puutalo- ja muu asuinrakentaminen

Hotelli- ja toimistorakentaminen

Urheiluhallit ja kuntosalit

010 5819 330

info@innofloor.fi

 

Kolmisopentie 16

70780 KUOPIO

FINLAND

Etsi jälleenmyyjä

Tietosuojaseloste