B:hard-lankkulattia

Etsitkö juuri teidän tarpeisiin sopivaa lattiaratkaisua, mutta jokaisessa vaihtoehdossa tuntuu olevan omat huonot puolensa? Siinä tapauksessa voimme luottavaisin mielin suositella B:hardia! Lue alta lisää ja tilaa veloituksettomat mallipalat kotitestiä varten.

B:hardin uusi patentoitu valmistustapa tekee lattian tammisesta pintakerroksesta 3 x kovemman kuin perinteisessä parketissa. Siksi kovetettu B:hard-puulattia kestää hyvin kodin lattioihin kohdistuvat haasteet kuten lasten leikit, kotieläinten kynnet ja korkokengät, jonka lisäksi se on erityisen kaunis lattiamateriaali.

B:hard sopii mainiosti kodin lattioihin, mutta on myös loistava lattiaratkaisu ravintoloihin, hotelleihin, liiketiloihin ja muihin kovan kulutuksen kaupallisiin tiloihin. Sen ominaisuudet ovat ylivertaiset verrattuna perinteiseen lankkuparkettilattiaan, mutta hinta on silti reilusti edullisempi.

Tuotteen voi asentaa joko uivana (liimatta) tai alustaan liimaten. B:hardin paloturvaluokitus on parempi, kuin perinteisellä kolmikerros- tai massiiviparketilla ja näin ollen sitä voidaan käyttää myös poistumisteiden lattioissa.

Perinteistä parkettia ohuempana B:hard soveltuu loistavasti saneerauskohteisiin. Myös kosteusvaihteluiden vaikutukset ovat perinteiseen parkettiin verrattuna huomattavasti pienemmät, joten B:hard sopii erinomaisesti käytettäväksi lattialämmityksen kanssa. Valmistaja antaa B:hardille kotikäytössä 10 vuoden ja julkisissa tiloissa 5 vuoden takuun.

Ominaisuuksista lisää tuote-esitteessä.

B:hardin valmistaja Stöckl Parkett GmbH on itävaltalainen parkettialan perheyritys. Uuden kovetetun B:hard-puulattian lisäksi Stöckliltä löytyy kattava valikoima perinteisiä alustaan liimattavia parketteja.

INNOfloor edustaa Stöcklin tuotteita Suomessa, Norjassa ja Virossa.

Tilaa B:hard-mallipalat ja tutustu tuote-esitteeseen

Jalkalistat ja porrasnokat B:hard-puulattioiden sävyissä

B:hard-puulattian asennus- ja hoito-ohjeet

Lue koko asennusohje huolellisesti ennen lattian asennuksen aloittamista. Tehtaan tuotevastuu ei koske tuotteita, joita ei ole asennettu ohjeiden mukaisesti.

Jotta aito puulattiasi ilahduttaisi sinua pitkään, on tärkeää, että hoidat sitä oikein. Puhdistaminen oikeilla pesuaineilla pitää puulattian pinnan hyvässä kunnossa ja helppona puhdistaa. Lattian pintaa naarmuttavien hiekan, leivänmurujen ym. vastaavan säännöllinen imurointi on ensiarvoisen tärkeää. Suosittelemme myös huopatassuja huonekalujen alle.

Öljytylle puulattialle on omat pesuaineensa, jotka sekä puhdistavat että hoitavat lattian öljypintaa. Yleispesuaine tai vastaava liuottaa lattian pintaa suojaavaa öljykerrosta, jolloin lika imeytyy puun pintaan ja lattia on hankala pitää puhtaana. Huoltoöljyämisen tarve riippuu kulutuksesta. Sen tarve on helppo selvittää pisaratestin avulla, johon opastusvideo löytyy alta.

Lakatun lattian voi puhdistaa lakatulle puulattialle tarkoitetulla pesuaineella tai käsinpesuun tarkoitetulla tiskiaineella. Älä puhdista lakattua puulattiaa puhdistusaineella, joka sisältää ammoniakkia. Se voi vahingoittaa lakkapintaa ja muuttaa sen maitomaiseksi.

INNOfloor vuokraa lattianhoitokonetta ja meiltä saa kaikki lattian puhdistamiseen ja huoltoöljyämiseen tarvittavat aineet ja tarvikkeet. 

Videot

Öljytyn puulattian pisaratesti

 

Miten usein öljytty puulattia tulisi huoltoöljytyä?

Se riippuu lattian kulutuksesta ja puhdistamisesta ja näin ollen vaihtelee käytön ja hoidon mukaan. Huoltoöljyämisen tarpeen voi selvittää yksinkertaisella pisaratestillä. Tiputa lattialle muutama pisara vettä. Jos vesi jää helmeksi lattian pinnalle, siinä on vielä tarpeeksi öljyä suojaamaan puupintaa. Jos vesi leviää lätäköksi tai tekee tumman läntin lattian pintaan, on lattia huoltoöljyämisen tarpeessa. Jos lattian öljypinta on muuten vielä hyvässä kunnossa, voi öljypintaa korjata esim. tahranpoiston jälkeen paikallisesti. Tähän käy esim. OSMO Colorin Hoito- ja puhdistusvahaspray.

Tahran poistaminen öljytystä puulattiasta

 

Tahran, joka ei lähde normaalisti pyyhkimällä, voi puhdistaa laimentamattomalla öljytylle puulattialle tarkoitetulla puhdistusaineella. Tahran poiston jälkeen lattia on pyyhittävä kostealla pesuaineen poistamiseksi. Jos tahraa on pitänyt hangata voimakkaasti, on lattiaa suojaava öljypintakin saattanut kulua pois. Tällöin puhdistetun kohdan öljypinta on uusittava paikallisesti. Tähän käy esim. OSMO Colorin Hoito- ja puhdistusvahaspray.

Öljytyn puulattian hoitoöljyäminen

 

Öljytty puulattia tulee huoltoöljytä tarpeen mukaan. Hyvin öljyttynä se on upean näköinen ja helppo pitää puhtaana. Lattia kaipaa huoltöljyämistä, jos sitä on vaikea saada puhtaaksi tai vedestä jää lattian pintaan tummempi jälki.

Huoltoöljyämisen tarpeen voit selvittää myös pisaratestillä, jossa lattialle tiputetaan muutama tippa vettä. Jos vesi jää helmeksi lattian pinnalle, on lattiassa vielä tarpeeksi puuta suojaavaa öljyä. Jos vesi leviää lätäköksi, on aika suorittaa huoltoöljyäminen oheisen ohjeen mukaan.

Suosittelemme huoltoöljyämiseen tasaisen lopputuloksen varmistamiseksi lattianhoitokoneen käyttöä. INNOfloor vuokraa lattianhoitokonetta ja myy muita puhdistus- ja hoitotuotteita. Kone ja muut tuotteet lähetetään Matkahuollon kautta. Hinnastot löytyvät ylempää tältä sivulta.

Lajitelmat

Sävyvaihtoehdot

Referenssit

010 5819 330

info@innofloor.fi

 

Kolmisopentie 16

70780 KUOPIO

FINLAND

Etsi jälleenmyyjä

Tietosuojaseloste