Täysin uudistettu hotelli Ilves avasi ovensa 16.3.2022 Tampereella. Lähes vuoden kestänyt urakka olikin tarpeen, koska hotellissa ei ollut tehty kokonaisvaltaista remonttia vuosikymmeniin. Yleisten tilojen lisäksi remontoitiin hotellin kaikki 336 huonetta katosta lattiaan. Huoneiden lattioiksi hotelli valitsi kovetetun B:hard-puulattian kalanruotoladonnalla. Tammilattian lajitelmaksi valittiin oksaton Style ja sävyksi luonnon tammesta vaalennettu Saphir kulutusta erittäin hyvin kestävällä Forte-lakalla. 

Jo rakennusvaiheessa kovetettu B:hard-puulattia osoittautui nappivalinnaksi. B:hardin toimitusajat ja asennusaikataulu pitivät kun muu rakentaminen myöhästyi alkuperäisestä aikataulusta. B:hardin korkean laadun ansiosta asentaminen kävi huomattavasti suunniteltua nopeammin ja hukka oli laskettua merkittävästi pienempi.

Kävimme tutustumassa hotelli Ilvekseen elokuun puolivälissä ja samalla saimme käyttäjäpalautetta hotellin johtajalta, hotellipäälliköltä ja siivouksesta vastaavalta kohde-esimieheltä. Hotelli on ollut kirjoitushetkellä käytössä viisi kuukautta ja hotellin johtaja Marco Sylvelinin (keskellä) mukaan käyttöaste on ollut korkea. Asiakkaita on ollut vauvasta vaariin.

Hotellihuoneissa kaikkein kuluvin osa on lattia. Hotelli Ilvekseen toimitettiin kovetettua B:hard-puulattiaa noin 5 600 m2 ja Ilves onkin tällä hetkellä B:hardin suurin hotelliprojekti maailmanlaajuisesti. Siksi kiinnostus käyttäjäkokemuksiin on suuri niin tehtaalla Itävallassa kuin maahantuojilla ympäri maailmaa.

Hotellihuone, missä majoituimme, oli viihtyisä ja tyylikäs. Hotellipäällikkö Piritta Roito (vasemmalla) kertoi, että huoneen toimivuudesta ei haluttu tinkiä eikä materiaaleissa pihistää ja laatu näkyikin kaikkialla. B:hardin kovetettu puulattia oli edelleen moitteettomassa kunnossa. Kohde-esimies Katriina Oja (oikealla) kertoi, että lattia on ollut helppo pitää puhtaana, vaikka asiakkaiden jäljiltä siinä saattaa olla tahroja vauvojen mustikkasoseesta punaviiniin asukkaista riippuen.

Kuvasin yhtä hotellin sviiteistä, koska tilavassa sviitissä lattiaa oli näkyvillä normihuonetta enemmän. Myös siellä lattia oli edelleen moitteettomassa kunnossa ja loi tyylikkään ja ylellisen tunnelman sekä hienon pohjan muulle sisustukselle.

Hotellin henkilökunta oli erittäin tyytyväinen kovetettuun B:hard-puulattiaan. Se kestää kovaakin kulutusta ja antaa asiakkaille hotellin tavoitteleman ylellisen hotellielämyksen.

B:hardia käytetään kestävänä ja ekologisena lattiavalintana mm. julkisissa tiloissa ja hotelleissa. Ison kokoluokan projektit eivät kuitenkaan ole ainoa käyttökohde. B:hard on nimittäin erityisen suosittu yksityisten uudisrakentajien sekä remontoijien keskuudessa!

Lattiavalinta ei aina ole helppoa… sen vuoksi tarjoamme sinulle valintaa helpottaaksemme B:hard-mallipalat maksutta. Tilaa palat ja ihastu. Ihania lattianvalintahetkiä toivoen,

– Tiina Kekäläinen