You are on desktop device so, use desktop navigation.

AJANKOHTAISTA

Kruunaa asunnon flippaus tyylikkäällä B:hard-puulattialla

Asunnon flippaus on tasapainoilua monen tekijän suhteen. Flippaaminen vaatii silmää niin remontin visuaalisille yksityiskohdille kuin budjetille.

Kun tavoitteena on maksimaalinen arvonnousu, on erityisesti laadukkaissa kohteissa tärkeää löytää korkealaatuisia materiaaleja, jotka eivät kuitenkaan tee liian suurta lovea flippaajan budjettiin.

Kovetettu B:hard-puulattia keittiön lattiassa.
Kovetettu B:hard-puulattia keittiön lattiassa toimii niin visuaalisesti kuin käytössäkin.

Huippulaatua hyvään hintaan

Kovetettu B:hard-puulattia on erinomainen valinta laadukkaisiin flippauskohteisiin. Se on aito puulattia, joka muodostuu leveästä, arvokkaan näköisestä lankusta. Esimerkiksi vastaavalta näyttävään parkettilattiaan verrattuna hinta on kuitenkin edullinen, sillä neliöhinta on vain noin puolet vastaavan parketin hinnasta.

Koska kovetettu B:hard-puulattia on erittäin kestävä valinta, sitä voi huoletta käyttää kaikissa kodin kuivissa tiloissa, myös keittiössäkin.

Kovetetussa B:hard-puulattiassa on tarjolla valtavan paljon erilaisia sävyjä, joista löytyy varmasti  jokaiseen sisustuskokonaisuuteen sopiva sävy. Meiltä voi tilata maksuttomat mallipalat, jotta vaihtoehtoja voi tarkastella vielä aidossa ympäristössä.

Suosituimmat tuotteet on saatavilla hyvinkin nopeilla aikatauluilla – toimitusaika vaihtelee viikosta kahteen viikkoon. 

Heräsikö kysymyksiä tai kiinnostuitko kovetetusta B:hard-puulattiasta? Ota yhteyttä!

Nopea asennus on flippaajan mieleen

Flippaamisessa remontin helppous on yksi menestyksen osatekijöistä. B:hard-puulattian asentaminen onnistuu helposti ja nopeasti. Asentamiseen ei välttämättä tarvita ammattilaista, vaan kätevältä remontoijalta asennus onnistuu helposti itseltäkin.

Asennuksen helppous johtuu siitä, että B:hardin runkona käytetty puukuitulevy on hienojakoista materiaalia, jonka työstö on tehty huolellisesti itävaltalaisessa tehtaassa. Näin pontti painuu kiinni vaivattomasti.

Toinen asennuksen helppoutta lisäävä tekijä on B:hardin pieni kosteuselävyys. Lankut eivät siksi reagoi ilmankosteuden muutoksiin vääntyilemällä tai kutistumalla. Parketissa kosteuselävyys näkyy esimerkiksi talvisin parkettiin tulevina rakoina tai asennusvaiheen hankaluutena, kun lankut vääntyilevät.

Koska B:hardin kosteuselävyys on pientä, näyttää lattia hyvältä ympäri vuoden. Jos myyntiaika pitenee ja asunto on tyhjänä talvella, lattian kunnosta ei tarvitse kantaa huolta – toisin kuin parketista tyhjässä asunnossa.

Mies asentaa kovetettua B:hard-puulattiaa.
Kovetetun B:hard-puulattian asennus onnistuu itseltäkin kätevästi.

Asennus onnistuu parketin päälle

Remonttia nopeuttaa sekin, että B:hard voidaan asentaa uivana eli sitä ei tarvitse liimata alustaan. Alle voi jättää vanhan parketin, jos se on liimattu alustaan. 

Monesta flippauskohteesta löytyy 1970–80-luvuilla suosittu mosaiikkiparketti, joka on liimattu alustaansa. Mosaiikkiparketin alla on aikanaan usein käytetty asbestia sisältävää tasoitetta. 

Mosaiikkiparketin voi hyvin jättää B:hardin alle, jolloin remontti onnistuu ilman asbestikartoitusta ja sekä ajan että rahan säästö on merkittävä. Parketin ja B:hardin väliin kannattaa lisätä vain ohut paperi laakerikerrokseksi, jotta kahden pinnan vastakkain hankautumisesta ei aiheudu häiritsevää natinaa.

B:hard on myös ohut, paksuudeltaan vain 11 millimetriä, joten ovia ei välttämättä tarvitse lyhentää tai liukuovia vaihtaa. Tästäkin syntyy merkittäviä kustannus- ja aikasäästöjä.

Kestävä ja helppohoitoinen lattia asukkaalle

Menestyksekäs flippaaminen edellyttää sitä, että loppuasiakas on tyytyväinen asuessaan ostamassaan kodissa. Elämää kestävä ja pestävä lattia on tärkeä osa arjen sujumista ja selkeä myyntivaltti.

Elämisen arkeen voi kuulua lapsia, lemmikkejä, yllättäviä tilanteita ja joskus lattialle kaatuvia vesilaseja. Kovetettu B:hard puulattia on käsitelty puun omilla aineilla kolme kertaa kovemmaksi kuin käsittelemätön puu. Siksi se kestää hyvin elämää – lasten leikkejä ja lemmikkien kynsiä. 

Kaatunutta vettä ei toki voi jättää lattialle seisomaan, mutta kuivaamisessa ei ole hengenhätä. Lattian pesu onnistuu nihkeällä liinalla ja puulattialle tarkoitetulla puhdistusaineella.

Käyttäjän kannalta merkittävää on myös, että B:hard on vastuullinen ja turvallinen valinta. Valmistuksessa on käytetty vain sertifioituja raaka-aineita eikä siinä ole esimerkiksi ollenkaan päästöjä aiheuttavia lisättyjä liimoja. Lisäksi B:hardin paloturvallisuustaso on erinomainen.

Kovetettu B:hard-puulattia olohuoneen lattiassa.
Kovetettu B:hard-puulattia sopii monenlaiseen sisutukseen.

Forte-lakattu B:hard sopii parhaiten flippaamiseen

Kovetetusta B:hard-puulattiasta on olemassa sekä öljytty että lakattu versio. Flippauskohteisiin suosittelemme valitsemaan B:hardin Forte-lakattuna. Forte-lakattu lattia on kestävä, laadukas ja helppohoitoinen. Lakattu lattia on öljyttyä huolettomampi ylläpitää eikä asukkaan tarvitse sitoutua säännölliseen hoitoöljyämiseen. 

Kiinnostuitko kovetetusta B:hard-puulattiasta? Tilaa maksuttomat mallipalat tai ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!

Viimeisimmät artikkelit

B:hard on hotelliin hyvin sopiva lattiamateriaali

Hotellin yleisten tilojen ja hotellihuoneiden lattiamateriaali joutuu käytössä ...

Kylmän mökin lattia puusta – kyllä onnistuu! 

Voiko kovetetun B:hard-puulattian asentaa mökille, jossa lämpötilat vaihtelevat? ...

B:hardin asennus on helppoa – lue vinkkimme!

Kovetetun B:hard-puulattian asentaminen onnistuu käsistään kätevältä ihmiseltä varsin ...

Öljytty B:hard – puulattia ilman synteettisiä ainesosia

Haluatko kotisi lattiaan 100-prosenttisen luonnontuotteen? Kovetettu B:hard-puulattia on ...

Keittiön lattia puusta – B:hardilla onnistuu!

Keittiön lattian pitää olla kaunis, kestävä ja miellyttävä kokkaajan jaloille. Kovetettu B:hard-puulattia täyttää vaatimukset.