EPICO Modern 140 (kalanruoto)

 

EPICO Modern 140 on itävaltalaisen Stöckl Parkettin valmistama perinteisellä pontilla oleva alustaan liimattava kaksikerrosparketti. EPICO Modern 140 on 9,5 x 140 x 690mm kokoisista paloista muodostettava kalanruotokuvioinen tammilattia, jonka pinnassa on 3mm tammisäle.

 

EPICO Modern 140 on saatavana oksattomana Style-lajitelmana ja oksallisena Charakter-lajitelmana. Pintakäsittelyistä on valittavana öljytty tai mattalakattu ja sävyistä luonnon tammi, Diamant ja Saphir.

Videot

Öljytyn puulattian pisaratesti

 

Miten usein öljytty puulattia tulisi huoltoöljytyä?

Se riippuu lattian kulutuksesta ja puhdistamisesta ja näin ollen vaihtelee käytön ja hoidon mukaan. Huoltoöljyämisen tarpeen voi selvittää yksinkertaisella pisaratestillä. Tiputa lattialle muutama pisara vettä. Jos vesi jää helmeksi lattian pinnalle, siinä on vielä tarpeeksi öljyä suojaamaan puupintaa. Jos vesi leviää lätäköksi tai tekee tumman läntin lattian pintaan, on lattia huoltoöljyämisen tarpeessa. Jos lattian öljypinta on muuten vielä hyvässä kunnossa, voi öljypintaa korjata esim. tahranpoiston jälkeen paikallisesti. Tähän käy esim. OSMO Colorin Hoito- ja puhdistusvahaspray.

Sävyvaihtoehdot

010 5819 330

info@innofloor.fi

 

Kolmisopentie 16

70780 KUOPIO

FINLAND

Etsi jälleenmyyjä