Epico-lankkuparketti

 

EPICO Top 190 on itävaltalaisen Stöckl Parketin valmistama perinteisellä pontilla oleva alustaan liimattava kaksikerrosparketti. Siinä on 6mm vanerirunko ja pinnassa 4mm paksu tammisäle. Leveys on 190mm ja kokonaisvahvuus on 10mm.

 

EPICO Trend on itävaltalaisen Stöckl Parketin valmistama perinteisellä pontilla oleva alustaan liimattava kaksikerrosparketti. Siinä on HDF-runko ja pinnassa 3mm paksu tammisäle. Kokonaisvahvuus on 9,5mm. EPICO Trendiä on saatavana kolmena leveytenä 140, 190 ja 240mm.

Videot

Öljytyn puulattian pisaratesti

 

Miten usein öljytty puulattia tulisi huoltoöljytyä?

Se riippuu lattian kulutuksesta ja puhdistamisesta ja näin ollen vaihtelee käytön ja hoidon mukaan. Huoltoöljyämisen tarpeen voi selvittää yksinkertaisella pisaratestillä. Tiputa lattialle muutama pisara vettä. Jos vesi jää helmeksi lattian pinnalle, siinä on vielä tarpeeksi öljyä suojaamaan puupintaa. Jos vesi leviää lätäköksi tai tekee tumman läntin lattian pintaan, on lattia huoltoöljyämisen tarpeessa. Jos lattian öljypinta on muuten vielä hyvässä kunnossa, voi öljypintaa korjata esim. tahranpoiston jälkeen paikallisesti. Tähän käy esim. OSMO Colorin Hoito- ja puhdistusvahaspray.

Referenssit

Lajitelmat

Sävyvaihtoehdot

010 5819 330

info@innofloor.fi

 

Kolmisopentie 16

70780 KUOPIO

FINLAND

Etsi jälleenmyyjä