Hørning

 

Hørning Parket A/S on perinteikäs jo vuodesta 1929 toiminut parketin valmistaja Tanskassa.

Hørning on toimittanut erilaisia massiivipuulattioita tuhansiin kohteisiin. Näistä kuuluisimpia ovat lentokentät Kööpenhaminassa, Tukholmassa, Bergenissä, Venetsiassa ja Ammanissa, Madridin kansalliskirjasto, Kööpenhaminan Oopperatalo, Globen Areena Tukholmassa ja tuhannet yksityiskodit ympäri maailmaa. Hørning tunnetaan erityisesti korkeasta laadusta ja kyvystä tehdä yksilöllisiä ja räätälöityjä parkettiratkaisuja.

Hørningin valikoimasta löytyvät kaikenlaiset massiiviparketit, lukuisa määrä eri puulajeja, jalopuiset terassilaudat ulkokäyttöön, listat, portaat, liimat, öljyt ja hoitotuotteet.

INNOfloor edustaa Hørningin tuotteita Suomessa.

Videot

Öljytyn puulattian pisaratesti

 

Miten usein öljytty puulattia tulisi huoltoöljytyä?

Se riippuu lattian kulutuksesta ja puhdistamisesta ja näin ollen vaihtelee käytön ja hoidon mukaan. Huoltoöljyämisen tarpeen voi selvittää yksinkertaisella pisaratestillä. Tiputa lattialle muutama pisara vettä. Jos vesi jää helmeksi lattian pinnalle, siinä on vielä tarpeeksi öljyä suojaamaan puupintaa. Jos vesi leviää lätäköksi tai tekee tumman läntin lattian pintaan, on lattia huoltoöljyämisen tarpeessa. Jos lattian öljypinta on muuten vielä hyvässä kunnossa, voi öljypintaa korjata esim. tahranpoiston jälkeen paikallisesti. Tähän käy esim. OSMO Colorin Hoito- ja puhdistusvahaspray.

Jokainen Hørning-lattia kertoo oman ainutlaatuisen tarinansa

 

Hørning on omistautunut laadukkaille puulattioille jo lähes sadan vuoden ajan. Korkealaatuiset raaka-aineet ja vuosien aikana huippuunsa kehitetty ammattitaito takaavat Hørningin massiivipuulattioiden yksilöllisyyden, laadun ja kestävyyden.

Referenssit

010 5819 330

info@innofloor.fi

 

Kolmisopentie 16

70780 KUOPIO

FINLAND

Etsi jälleenmyyjä