B:hard-kovapuulattioita on nyt saatavana uudella erittäin kulutusta kestävällä Forte-lakalla. Perinteisen lattialakan kovuus neulalla suoritettavalla raaputustestillä mitattuna on 1,2N. Forte-lakan kovuus on lähes kaksinkertainen 2,2N. 

Kotitalouksissa lattialakan minimivaatimus on 0,5N ja kovan kulutuksen kaupallisissa kohteissa 1,0N. Superkestävä Forte-lakka ylittää reippaasti nämä raja-arvot. Se sopiikin erittäin kovan kulutuksen kohteisiin ja kestää kotitalouksissa loistavasti vauhdikkaampaakin elämää. 

Forte-lakka on saatavilla sekä lankku- että kalanruototuotteisiin Style ja Charakter-lajitelmissa.
Sävyinä on tällä hetkellä luonnon tammen lisäksi Diamant ja Saphir.

Lakatun lattian etuna öljyttyyn lattiaan verrattuna on helppohoitoisuus, koska sitä ei tarvitse huoltokäsitellä. Pelkkä puhdistaminen oikeilla aineilla riittää. Käytä neutraalia tai heikosti emäksistä pesuainetta, joka on tarkoitettu lakatulle puulattialle. Jos käytät liian vahvoja pesuaineita, lattian lakkapinta voi vahingoittua tai jäädä sameaksi. Säännöllinen imuroiminen, kuramatto eteisessä ja huopatassut huonekalujen alla suojaavat lakkapintaa naarmuuntumiselta. 

Huoltovapaa B:hard-forte täyttää myös Hotelli Ilveksen korkeat laatuvaatimukset.

Hotelli Ilves Tampereella valitsi remontissaan kaikkiin 336 hotellihuoneeseen B:hard Modern Tammi Style Saphir kovapuulattian uudella superkestävällä Forte-lakalla. Asentaminen on sujunut ennakoitua nopeammin ja tuotteen korkean laadun ansiosta hukka on saatu minimiin. Klassinen kalanruotoladonta luo huoneisiin tyylikkään tunnelman ja kulutusta kestävä pintakäsittely pitää lattian hyvännäköisenä pitkään.

B:hard-kovapuulattia on yhdessä Forte-lakan kanssa lyömätön pari, jos etsit elämää ja vuodenaikojen vaihtelua kestävää aitoa puulattiaa. 

Ja koska lattiavalinta voi olla haastava tehtävä… tarjoamme sinulle B:hard-mallipalat maksutta. Tilaa palat ja testaa sävyjen sopivuus suoraan suunnitelmiesi keskiössä!

Antoisia lattianvalintahetkiä toivoen,

– Tiina & Matti Kekäläinen