You are on desktop device so, use desktop navigation.

AJANKOHTAISTA

B:hard on hotelliin hyvin sopiva lattiamateriaali

Hotellin yleisten tilojen ja hotellihuoneiden lattiamateriaali joutuu käytössä koville ja siihen kohdistuu erilaisia odotuksia käytettävyydestä kauniiseen ulkonäköön.

Hotellihuoneiden asukkaat vaihtelevat vauvasta vaariin ja lemmikkeihin. Kaikenlaista sattuu, ja lattian täytyy kestää rajumpaakin elämää.

Pelkkä hyvä käytettävyys ei kuitenkaan riitä. Vieraat odottavat hotellihuoneelta elämyksellisyyttä ja houkuttelevaa ulkonäköä. 

Hotellin kannalta tärkeiksi nousevat myös hyvä puhdistettavuus sekä kestävyys. 

Kovetettu B:hard-puulattia hotelli Ilveksen lattiassa.
Hotelli Ilveksen lattiaan valittiin tyylikäs kovetettu B:hard-kalanruotolattia.

Kestävä lattiamateriaali hotellihuoneisiin

Kovetettu B:hard-puulattia on kokemusten perusteella erinomainen valinta hotellihuoneiden sekä hotellin yleisten tilojen lattiamateriaaliksi.

B:hard-puulattia on kovetettu kolme kertaa tavallista puuta kovemmaksi. Näin siitä on saatu erittäin kestävä lattiamateriaali. 

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi korkokenkien korot eivät aiheuta lattiaan jälkiä. Samoin lemmikkieläinten kynnet eivät vaurioita lattian pintaa.

Visuaalisesti vastaavaan parkettiin verrattuna hinta on edullinen. B:hard-puulattia täyttää myös vastuullisuuden vaatimukset ja se kuuluu paloturvallisuusluokitukseltaan B-luokkaan.

B:hard-puulattian saa tarpeen mukaan sekä lankkuna että kalanruotokuviona. 

Kiinnostuitko kestävästä ja laadukkaasta puulattiasta mökille? Tilaa B:hard-mallipalat!

Helppo huollettavuus kerää kiitosta

Hotellin henkilökunnan kannalta lattiamateriaalin ulkonäköä tärkeämpää on sen hyvä käytettävyys.

Esimerkiksi Tampereella Sokos-hotelli Ilveksessa on oltu erittäin tyytyväisiä B:hard-puulattian helppoon puhdistettavuuteen. Lattiamateriaalista on saatu poistettua niin mustikkasose- kuin punaviinitahratkin, joita asiakkaiden jäljiltä on lattiasta löytynyt.

Parkettiin verrattuna B:hardin käytettävyys ja pestävyys on selvästi parempi. Se kestää myös kosteutta huomattavasti paremmin.

B:hard-puulattia on helppo ja nopea asentaa. Ammattilaisen käsissä lattiaa syntyy ripeään tahtiin. Syynä on sekä leveä lankku, joka peittää kerralla suuren alan, että korkea laatu, jonka ansiosta pontit ovat kohdillaan ja napsahtavat vaivatta paikoilleen.

Asennusvaiheessa etua on myös B:hardin ohuudesta. Sen paksuus on hyvin lähellä keraamisen laatan paksuutta. Jos kylpyhuoneen eteen asennetaan laatta, on puu- ja laattalattian välinen sauma vaivatonta toteuttaa siististi.

Kovetettu B:hard-puulattia hotelli Gürtlerin lattiassa.
Kovetettu B:hard-puulattia itävaltalaisen Gürtler-hotellin ravintolassa heti asennuksen jälkeen.
Kovetettu B:hard-puulattia hotelli Gürtlerin lattiassa 7 vuoden käytön jälkeen.
Sama ravintolan kovetettu B:hard-puulattia seitsemän vuoden käytön jälkeen.

Öljytty vai lakattu B:hard?

B:hardista on saatavissa sekä öljytty että lakattu vaihtoehto. Molemmissa on omat hyvät puolensa. 

Öljytty lattia on luonnollisempi, sillä siinä ei ole mitään synteettisiä ainesosia. Öljytty lattia vaatii kuitenkin vuosittain öljyämistä, mikä voi olla hankala järjestää hotellihuoneissa. Toisaalta perusteellinen, koneellinen syväpuhdistus karkealla pesulaikalla ja huoltoöljyäminen sen jälkeen ehostaa lattiaa ja hävittää pienet naarmut.

Lakattu B:hard-puulattia voi olla parempi valinta hotellihuoneisiin. Sen huolloksi riittää säännöllinen puhdistus ja erittäin kova Forte-lakka on kulutusta kestävä ja pitkäikäinen. Myös sen voi halutessaan puhdistaa koneellisesti esimerkiksi ravintolassa tai muussa yleisessä tilassa.

Olipa B:hard-puulattia öljytty tai lakattu, on tärkeää muistaa, että se on aito puulattia. Esimerkiksi raskaiden, metallisten pöydänjalkojen raahaaminen lattiaa pitkin voi aiheuttaa siihen naarmuja. Myös nastakengät vaurioittavat puulattian pintaa.

Kovetettu B:hard-puulattia hotelli Ilveksen lattiassa.
Ajattoman tyylikäs kalanruotolattia sopii hyvin yhteen monenlaisen sisustuksen kanssa.

Asiakkaan silmää miellyttävä valinta

Asiakkaan kannalta B:hardin merkittävimpiä ominaisuuksia on sen ulkonäkö. Hotelleista halutaan yhä useammin saada elämyksiä. Omien silmien miellyttävyyden lisäksi tärkeää on, että huoneista ja tiloista saadaan otettua myös julkaistavaksi sopivia kuvia. 

B:hard-puulattian valikoimassa on moniin erilaisiin tyyleihin sopivia vaihtoehtoja vaaleista oksattomista malleista vahvan persoonallisiin oksaisiin crack-versioihin.

B:hard on aito puulattia, joten se luo tyylikkään ja arvokkaan tunnelman hotellihuoneeseen, ravintolaan tai hotellin yleisiin tiloihin.

Kovetettu puulattia kestää hyvännäköisenä pitkään ja luo asiakkaalle viihtyisän ympäristön, johon hän mielellään palaa uudestaankin.

Tutustu tamperelaisen Hotelli Ilveksen kokemuksiin kovetetuista puulattioista. 

Lue asiakastarina

Kiinnostuitko kestävästä ja laadukkaasta puulattiasta mökille? Tilaa B:hard-mallipalat!

Viimeisimmät artikkelit

Kylmän mökin lattia puusta – kyllä onnistuu! 

Voiko kovetetun B:hard-puulattian asentaa mökille, jossa lämpötilat vaihtelevat? ...

B:hardin asennus on helppoa – lue vinkkimme!

Kovetetun B:hard-puulattian asentaminen onnistuu käsistään kätevältä ihmiseltä varsin ...

Kruunaa asunnon flippaus tyylikkäällä B:hard-puulattialla

Asunnon flippaus on tasapainoilua monen tekijän suhteen. Flippaaminen ...

Öljytty B:hard – puulattia ilman synteettisiä ainesosia

Haluatko kotisi lattiaan 100-prosenttisen luonnontuotteen? Kovetettu B:hard-puulattia on ...

Keittiön lattia puusta – B:hardilla onnistuu!

Keittiön lattian pitää olla kaunis, kestävä ja miellyttävä kokkaajan jaloille. Kovetettu B:hard-puulattia täyttää vaatimukset.